„Zielona energia – jak bezpiecznie inwestowa? w odnawialne ?ród?a energii” – pod takim has?em odby?a si? 24 wrze?nia w hotelu Sofitel we Wroc?awiu pi?ta doroczna konferencja Banku BG? . Patronem merytoryc
Mondial Assistance oferuje posiadaczom Pakietu Planu Agro w Banku BG? ubezpieczenie assistance. Gwarantuje ono dost?p do bogatego zakresu us?ug pomocy medycznej na terenie Polski, a tak?e specjalistycznych infolinii: prawnej, medycznej
Rozmowy o WPR z premierem Flandrii07.03.2011Rozmowy o WPR z premierem Flandrii Minister Marek Sawicki spotkał się dziś z premierem Flandrii, ministrem gospodarki, polityki zagranicznej, rolnictwa i obszarów wiejskich Krisem Peete
1. Uwaga w związku z zagrożeniem powodziowym, mieszkańcy rejonów: Jeziorzany, Ściejowice, Piekary, Kryspinów proszeni są o przygotowanie się do opuszczenia swoich domostw.W miarę możliwości osoby, które posiadają rodzinę
Kraków, 30 lipca 2019 r. Informacja prasowaWakacyjna etykieta – jak robić to dobrze?Opowieści o kiełbasie i jajkach na twardo w pociągach wpisały się już w historię podróży na wakacje i wydawałoby się, że wszyscy wyc
Kto powiedział, że imprezy mikołajkowe nie mogą być dla dorosłych? Już 6 grudnia w krakowskim hotelu Sheraton odbędzie się kolejna edycja dorocznej imprezy „International Christmas Mixer” zorganizowanej przez Brytyjsko-Po
Informacja prasowaBudapeszt, 17 grudnia 2019 r.Local Days by Mercure w BudapeszciePierwsza węgierska odsłona Local Days zawitała do Budapesztu. Zaproszeni goście, wśród których znaleźli się także blogerzy z Polski, mieli o
Informacja prasowaWarszawa, 2 marca 2020 r.Bambusowe karty do pokoi w Mercure Gdynia CentrumHotel przyjazny dla środowiskaHotel Mercure Gdynia Centrum zastąpił plastikowe karty do pokoi bambusowymi. Rozwiązanie jest częścią
Rogale świętomarcińskie w Brukseli – promocja artykułów żywnościowych wciąż trwa15.11.2011Rogale świętomarcińskie w Brukseli – promocja artykułów żywnościowych wciąż trwa Marek Sawicki, Przewodniczący R
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto