Wspomnienie świątecznych aromatów TEEKANNE

Kilka dni przed Wielkanocą, miłośnicy świątecznych specjałów mieli okazję uczestniczyć w Kiermaszu, który odbył się w Hotelu Galaxy w Krakowie. Wydarzenie wypełniły doskonałe smaki potraw i niesamowity aromat herbaty TEEKANNE.

Spotkanie odbyło się w niedzielę 13 kwietnia. Od godziny 12 do 17 goście, wśród których znaleźli się zarówno krakowianie jak i turyści, mogli skosztować rozmaitych potraw, które już tradycyjnie przygotowywane są na wielkanocny stół. Nie zabrakło wśród nich wybornych serników, apetycznych bab wielkanocnych i smakowitych mazurków. Wszystkie specjały przygotowane zostały przez załogę Restauracji Andromeda pod kierownictwem szefa kuchni Tomasza Dziury. Degustacja była też okazją do zamówienia serwowanych przysmaków na własne wielkanocne stoły.

Osoby, które licznie przybyły na Kiermasz, mogły nie tylko osobiście przekonać się o walorach smakowych przygotowanych potraw. Degustacji towarzyszył bowiem aromat herbaty TEEKANNE. Goście mogli spróbować między innymi TEEKANNE WOF Red Berries o aromacie świeżej żurawiny i dojrzałych w słońcu malin oraz WOF Citrus Fruits o pełnym smaku świeżych cytryn, soczystych pomarańczy i pysznych limonek. Wśród innych propozycji TEEKANNE znalazła się herbata WOF Garden Selection o orzeźwiającym smaku kwiatu czarnego bzu i soczystych cytryn, a także WOF Fresh Organge, stanowiąca kompozycję dojrzałych w słońcu owoców i aromatu świeżych pomarańczy.

Wydarzenie nie było jednorazowym spotkaniem. W grudniu bowiem zapowiadany jest kolejny Kiermasz, tym razem z okazji Świat Bożego Narodzenia.

Organizatorem wydarzenia był Hotel Galaxy oraz Restauracja Andromeda. Patronem medialnym Kiermasz objęła telewizja Małopolskie.TV przy współpracy z Music Media Press.

Fot. Music Media Press

Źródło TEEKANNE Polska. Dostarczył netPR.pl
Authors
Top