INFORMACJA PRASOWA Warszawa, 27.04.2018Wielkimi krokami zbliża się majówka, a wraz z nią nadzieja na dłuższy wypoczynek. Wiele osób nie może się doczekać, by na kilka dni oderwać się od służbowych obowiązków i odpocz�
British Council, w ramach programu Challenge Europe, wraz z Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych zorganizował wyjazd warsztatowy dla uczestników projektu – rzeczników klimatu. Celem study tour, któ
„Sektor rolno-spożywczy w latach 2014-2020 – szanse i zagrożenia wynikające z nowej perspektywy finansowej“ – to temat tegorocznej Agrokonferencji Banku BGŻ.Celem organizowanych od 7 lat Agrokonferencji jest umożliwienie
Kraków, 17 września 2019 r. Informacja prasowaCity Break w Krakowie – we wrześniu bez tłumów!Wraz z końcem wakacji wielu turystów z Krakowa wyjechało i można odwiedzić to miasto ciesząc się nim w stu procentach. Pogoda
KOMUNIKAT PRASOWYWarszawa, 17 czerwca 2014 r.Narodowy Dzień Portugalii w WarszawieW dniu 16 czerwca br. odbyła się wyjątkowa kolacja z okazji Narodowego Dnia Portugalii z udziałem Pani Ambasador tego kraju, Marii Amélia Paiva
B&B Hotels Polska wzmacnia swój dział rozwoju Sieć hoteli B&B posiada już swoje obiekty w Warszawie, Wrocławiu, Toruniu, Łodzi, Katowicach i Krakowie. Zarząd spółki pracuje jednak wytrwale nad poszerzeniem oferty
Informacja prasowaWarszawa, 11 lipca 2019 Sezon urlopowo-wakacyjny w pełni. Choć niektórzy wolą bierny wypoczynek spędzony na plażowym ręczniku na piaszczystej plaży, inni do relaksu potrzebują aktywności i ruszają na gór
Doskonalenie poprzez samoocenę – spotkania informacyjne w 9 miastachMSWiA zaprasza 250 samorządów z całej Polski o najniższych dochodach do udziału w rekrutacji do projektu Wspólnej Metody Oceny (CAF). Urzędy, które zostan�
Horgen, Switzerland – 5 czerwca 2012: Jakość kiszonki zależy przed wszystkim od jakości pokosu, dlatego bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie łąki i pielęgnacja uprawy. Każdy rolnik powinien pamiętać, �
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto