WOLNE MIEJSCA W OŚRODKACH REHABILITACYJNYCH2010-09-29Jeszcze ok. 180 osób z chorobą Alzheimera, stwardnieniem rozsianym oraz autyzmem może skorzystać z dwutygodniowego pobytu rehabilitacyjnego w ośrodku w Woli Batorskiej i w W
Materiały prasowe, lipiec 2020 r.Zaplanuj urlop razem z OCHNIK!Przedstawiamy bestsellery letniej kolekcjiLato to długo wyczekiwany czas wyjazdów, urlopów i wypoczynku. Choć brzmi to jak banał, tak właśnie jest. Niezależnie
Informacja prasowa4 stycznia 2017Kulinarna podróż po Sri LanceJedzenie jest bardzo ważną częścią kultury Lankijczyków. Aby lepiej poczuć smak potraw, większość dań jedzą rękoma. Najpopularniejszą potrawą jest tam ry
Jeżeli zastanawiasz się, jak spędzić czas po zejściu ze stoku lub po prostu masz ochotę na przyjemne spędzenie mroźnego wieczoru, zimowy maraton saunowy w Termie Bania jest właśnie dla Ciebie! Już od 26 do 30 grudnia 2012 r
K O M U N I K A TMAŁOPOLSKIEGO WOJEWÓDZKIEGO LEKARZA WETERYNARIIMałopolski Wojewódzki Lekarz Weterynarii w Krakowie zawiadamia, że na terenie Województwa Małopolskiego w dniach od 09 do 18 września 2010 r. zostanie przeprowad
Firmy, których produkty otrzymują znaki PDŻ – Poznaj Dobrą Żywność to elita wśród zakładów kompleksu żywnościowego – powiedział minister Stanisław Kalemba wczoraj podczas uroczystości ich wręczenia i dodał
Informacja prasowaWarszawa, 10 lutego 2020 r.Ostatni moment oferty First Minute na wakacje twojego dziecka!W czasie, gdy ostatnie województwa rozpoczynają ferie zimowe warto już pomyśleć nad planem na lato i zapewnić swoim poc
Informacja prasowa30 GRUDNIA 2019 R.Hotele grupy Accor w Solidarity Week po raz czternasty!Pracownicy hoteli należących do grupy Accor w regionie Europy Środkowej i Wschodniej wzięli udział w corocznej inicjatywie Solidarity We
Fundacja BGŻ po raz drugi ufundowała całoroczne stypendia naukowe dla laureatów Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych. W tym roku pieniądze trafią do 40 młodych ludzi zainteresowanych tematyką agrobiznesu i rolni
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczaj?ca utrat? suchej masy i utrzymuj?ca stabiln? jako?? paszy przez ca?y okres skarmiania. Aby wyprodukowa? kiszonk? wysokiej jako?ci konieczne jest w?a?ciwe przygotowanie zielon