Informacja prasowa28 maja 2018, WarszawaWielkimi krokami zbliżają się wakacje, a wraz z nimi pakowanie, które niestety w większości przypadków potrafi skutecznie odebrać nam radość z urlopu. Ile razy złościliśmy się, �
K O M U N I K A TMAŁOPOLSKIEGO WOJEWÓDZKIEGO LEKARZA WETERYNARIIMałopolski Wojewódzki Lekarz Weterynarii w Krakowie zawiadamia, że na terenie Województwa Małopolskiego w dniach od 09 do 18 września 2010 r. zostanie przeprowad
11 marca 2010 r. w centrali BRE Banku w Warszawie odb?dzie si? pierwsze seminarium z cyklu BRE Business Meetings. Temat seminarium to Mo?liwo?ci rozwoju sektora przetwórstwa produktów rolnych z wykorzystaniem ?rodk&oacu
Podstawy praktyki buddyjskiejWiele osób, które dorastały w społeczeństwach zachodnich, chce zgłębiać tradycyjne nauki buddyjskie. Angażują się w buddyzm, przyjmując racjonalne podejście oparte na logicznych wyjaśnieniach
Informacja prasowaWarszawa, 10 lutego 2020 r.Ostatni moment oferty First Minute na wakacje twojego dziecka!W czasie, gdy ostatnie województwa rozpoczynają ferie zimowe warto już pomyśleć nad planem na lato i zapewnić swoim poc
British Council, w ramach programu Challenge Europe, wraz z Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych zorganizował wyjazd warsztatowy dla uczestników projektu – rzeczników klimatu. Celem study tour, któ
Rozmowy o WPR z premierem Flandrii07.03.2011Rozmowy o WPR z premierem Flandrii Minister Marek Sawicki spotkał się dziś z premierem Flandrii, ministrem gospodarki, polityki zagranicznej, rolnictwa i obszarów wiejskich Krisem Peete
INWESTYCJE NA MAŁOPOLSKICH DROGACH2010-09-3030 września mija termin składania wniosków przez samorządy o dofinansowanie remontów i modernizacji dróg gminnych i powiatowych w ramach Narodowego Programu Przebudowy Dróg Lokalny
Nauka języków obcych to podstawa. Zwłaszcza jeżeli chodzi o język angielski. Jednak teraz Polacy uczą się również języka norweskiego. Jest to związane z rynkiem pracy w Norwegii. Na szczęście wielu Polaków ma świadomoś�
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto