Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto
Kto powiedział, że imprezy mikołajkowe nie mogą być dla dorosłych? Już 6 grudnia w krakowskim hotelu Sheraton odbędzie się kolejna edycja dorocznej imprezy „International Christmas Mixer” zorganizowanej przez Brytyjsko-Po
„Sektor rolno-spożywczy w latach 2014-2020 – szanse i zagrożenia wynikające z nowej perspektywy finansowej“ – to temat tegorocznej Agrokonferencji Banku BGŻ.Celem organizowanych od 7 lat Agrokonferencji jest umożliwienie
Rogale świętomarcińskie w Brukseli – promocja artykułów żywnościowych wciąż trwa15.11.2011Rogale świętomarcińskie w Brukseli – promocja artykułów żywnościowych wciąż trwa Marek Sawicki, Przewodniczący R
Brytyjsko-Polska Izba Handlowa w Krakowie oraz Teekanne Polska rozpoczynają cykl spotkań członkowskich pod nazwą „Five O’Clock Tea Corner”. Wydarzenie to zbiega się z rocznicą dwudziestu lat obecności marki Te
Bank BGŻ i spółka ENERGA podpisały list intencyjny dotyczący współpracy przy finansowaniu budowy biogazowni i elektrowni biogazowych. Program budowy biogazowni jest elementem strategii rozwoju Grupy ENERGA, kt
„Zielona energia – jak bezpiecznie inwestowa? w odnawialne ?ród?a energii” – pod takim has?em odby?a si? 24 wrze?nia w hotelu Sofitel we Wroc?awiu pi?ta doroczna konferencja Banku BG? . Patronem merytoryc
POKÓJ MARATOŃSKI W NOVOTEL GDAŃSK CENTRUMSportowy Guest Experience Zespół Novotel Gdańsk Centrum po raz kolejny kreatywnie rozwija ideę guest experience. Hotel przygotował specjalny Pokój Maratoński dedykowany uczestnikom
Właśnie wyruszył w drogę po Europie Gelato Festival. Na dziewięciu przystankach będą prezentowane najsmaczniejsze lody z Włoch. Juz niebawem najlepsi wytwórcy – mistrzowie lodów wystartują w finale światowego konkurs
11 marca 2010 r. w centrali BRE Banku w Warszawie odbędzie się pierwsze seminarium z cyklu BRE Business Meetings. Temat seminarium to Możliwości rozwoju sektora przetwórstwa produktów rolnych z wykorzystaniem środk