Rozmowy o WPR z premierem Flandrii07.03.2011Rozmowy o WPR z premierem Flandrii Minister Marek Sawicki spotkał się dziś z premierem Flandrii, ministrem gospodarki, polityki zagranicznej, rolnictwa i obszarów wiejskich Krisem Peete
Rogale świętomarcińskie w Brukseli – promocja artykułów żywnościowych wciąż trwa15.11.2011Rogale świętomarcińskie w Brukseli – promocja artykułów żywnościowych wciąż trwa Marek Sawicki, Przewodniczący R
Bank BG? i spó?ka ENERGA podpisa?y list intencyjny dotycz?cy wspó?pracy przy finansowaniu budowy biogazowni i elektrowni biogazowych. Program budowy biogazowni jest elementem strategii rozwoju Grupy ENERGA, kt&oacu
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczaj?ca utrat? suchej masy i utrzymuj?ca stabiln? jako?? paszy przez ca?y okres skarmiania. Aby wyprodukowa? kiszonk? wysokiej jako?ci konieczne jest w?a?ciwe przygotowanie zielon
Informacja prasowaGdynia, 7 października 2019 r.Magia lokalnych atrakcji w Mercure Gdynia CentrumMercure Local Days częścią kampanii #DiscoverLocalJuż w najbliższą środę, 9 października, wnętrza Mercure Gdynia Centrum wy
23 lutego 2012 r. GAZ-SYSTEM S.A. podpisa? umow? na kredyt w rachunku bie??cym w wysoko?ci 200 mln z? z PKO Bankiem Polskim.?rodki pozyskane z kredytu przeznaczone b?d? na finansowanie bie??cych potrzeb operacyjnych spó?ki. Umowa prz
Czwarte największe miasto w Polsce. Najdłuższa ulica handlowa w Europie. Ścisła czołówka zwycięzców w światowym rankingu Lonely Planet na najciekawszą destynację 2019 roku. Czy wiecie już o jakim mieście mowa? Oczywiście
Horgen, Switzerland – 5 czerwca 2012: Jakość kiszonki zależy przed wszystkim od jakości pokosu, dlatego bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie łąki i pielęgnacja uprawy. Każdy rolnik powinien pamiętać, �
Brytyjsko-Polska Izba Handlowa w Krakowie oraz Teekanne Polska rozpoczynają cykl spotkań członkowskich pod nazwą „Five O’Clock Tea Corner”. Wydarzenie to zbiega się z rocznicą dwudziestu lat obecności marki Te
21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk