Kraków, 30 lipca 2019 r. Informacja prasowaWakacyjna etykieta – jak robić to dobrze?Opowieści o kiełbasie i jajkach na twardo w pociągach wpisały się już w historię podróży na wakacje i wydawałoby się, że wszyscy wyc
Satelitarna rewolucja w rolnictwie Suszą objęte są już wszystkie województwa w kraju i wszystkie rodzaje upraw. Tegoroczne plony będą mniejsze niż przewidywano, to już pewne. W zwiększaniu wydajności w rolnictwie, mimo trud
POKÓJ MARATOŃSKI W NOVOTEL GDAŃSK CENTRUMSportowy Guest Experience Zespół Novotel Gdańsk Centrum po raz kolejny kreatywnie rozwija ideę guest experience. Hotel przygotował specjalny Pokój Maratoński dedykowany uczestnikom
Informacja prasowaWarszawa, 30 stycznia 2017Zimą stawiamy na ciepłe ubrania, czapki i szaliki, warto też zadbać o zdrowie i dobre samopoczucie. Jak spędzić najmroźniejszą porę roku i odpowiednio o siebie zadbać? Poznaj nasz
Przedstawiciele Polskiego Związku Hodowców Jeleniowatych oraz Polskiego Związku Branżowego Hodowców Jeleniowatych spotkali się w środę z ministrem Stanisławem Kalembą.Rozmowy dotyczyły między innymi wymagań weterynaryjnyc
Informacja prasowaGdańsk, 3 października 2019 r.Międzynarodowe Mistrzostwa Młodych Sommelieróww Mercure Gdańsk Stare Miasto11-12 października świętem wina w restauracji WinestoneRestauracje hotelowe to miejsca, których z
21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk
Informacja prasowa26 czerwca 2019DIVOOM MACCHIATOna wakacje z muzykąDivoom Macchiato już samą nazwą przywodzi na myśl kulturę włoską. Przy pierwszym kontakcie oszałamia urodą i włoskim stylem nawiązując wyglądem do la
18 listopada br. zosta?a podpisana strategiczna umowa o wspó?pracy mi?dzy Bankiem BG? i Concordia Polska Towarzystwem Ubezpiecze? Wzajemnych. Dzi?ki podpisanej umowie z Concordia Polska TUW oferta Banku BG? dla sektora agr
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto