Kraków, 23 grudnia 2019 r. Informacja prasowaWyjątkowa mapa miasta w krakowskim hotelu!Jedyna w swoim rodzaju mapa pojawiła się na ścianie hotelu Mercure Kraków Stare Miasto. Jest ona odpowiedzią na mocno rozwijający się tr
Dziś, 7 listopada odbędzie się w Krakowie pierwsze organizowane wsólnie przez Teekanne Polska i Brytyjsko-Polską Izbę Handlową spotkanie pod nazwą „Five O’Clock Tea Corner”. Wydarzenie to zbiega się z roczni
Niemiecka marka wchodzi do Polski z szeroką gamą opon do maszyn rolniczych i ciągnikówWarszawa, 1 lipca 2010 r. – Goodyear, największy na świecie producent opon, wprowadza na rynek nowoczesną linię opon rolniczych
21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk
Rozmowy o WPR z premierem Flandrii07.03.2011Rozmowy o WPR z premierem Flandrii Minister Marek Sawicki spotkał się dziś z premierem Flandrii, ministrem gospodarki, polityki zagranicznej, rolnictwa i obszarów wiejskich Krisem Peete
Informacja prasowaWarszawa, 19 lutego 2020Nie daj się okraść w ferie!Ferie zimowe to czas, kiedy ośrodki i stoki narciarskie pękają w szwach. Każdy z nas lekko rozkojarzony czasem wolnym od pacy czy szkoły pozwala sobie na
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 27 czerwca 2014 r.3 zasady bezpiecznego wypoczynkuLato to czas zachęcający do wypoczynku na świeżym powietrzu. Wycieczki za miasto sprawiają wiele przyjemności, warto jednak pamiętać, jak zabezpie
Informacja prasowa2 GRUDNIA, 2019Grupa Accor przejmuje zarządzanie prestiżowym Hotelem Rezydent w Sopocie Rezydent Hotel w Sopocie to komfortowy obiekt klasy premium, który wyróżnia się znakomitą lokalizacją oraz uznaną j
Rozporządzenie dot. Programu rolnośrodowiskowego15.03.2011Rozporządzenie dot. Programu rolnośrodowiskowego Dziś wchodzi w życie rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi zmieniające rozporządzenie Ministra Rolnictwa i
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto