Kraków, 27 września 2019 r. Informacja prasowaW piątek 27 września obchodzimy Międzynarodowy Dzień Turystyki! To święto dla tych, których ciekawi świat. Co raz więcej osób decyduje się na podróże, zarówno te po kraju,
Kiszonka to podstawowa pasza obj?to?ciowa w ?ywieniu byd?a. Jej jako?? wp?ywa w ogromnym stopniu na zdrowotno??, wydajno?? i przyrosty pog?owia. Dlatego wa?ne jest jej w?a?ciwe przygotowanie i zabezpieczenie przed popsuciem, tak
Informacja prasowaWarszawa, 3 czerwca 2018r.5 sposobów na bezpieczne przechowywaniewartościowych przedmiotów podczas podróżyPodróżowanie do najdalszych zakątków świata to niesamowite doświadczenie. Można zobaczyć miej
Od 24 do 27 wrze?nia Bank BG? b?dzie uczestniczy? w Mi?dzynarodowej Wystawie Rolniczej AGRO SHOW, która odb?dzie si? w Bednarach ko?o Poznania. To spotkanie jest najwa?niejszym wydarzeniem w bran?y techniki rolniczej i jedn? z n
Modeli opon samochodowych są dziesiątki może setki, producentów ogumienia także jest wielu. Problem pojawia się wtedy, gdy szukamy opony ciągnika, przyczepy, czy innej maszyny rolniczej.Chociaż tego typu pojazdy nie osi�
Informacja prasowa Warszawa, 27.04.2018 r.Trzy najważniejsze aspektyMaj już tuż, tuż, a wraz z jego początkiem, dla niektórych n
18 listopada br. zosta?a podpisana strategiczna umowa o wspó?pracy mi?dzy Bankiem BG? i Concordia Polska Towarzystwem Ubezpiecze? Wzajemnych. Dzi?ki podpisanej umowie z Concordia Polska TUW oferta Banku BG? dla sektora agr
Kilka lat temu skrótowiec FOMO (fear of missing out) opisujący nerwową potrzebę zerkania co chwilę na smartfon królował w mediach. Wielu z nas identyfikowało się z tym lękiem, karcąc się w duchu za zmarnowany czas przed ekr
Fundacja BGŻ po raz drugi ufundowała całoroczne stypendia naukowe dla laureatów Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych. W tym roku pieniądze trafią do 40 młodych ludzi zainteresowanych tematyką agrobiznesu i rolni
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po