Informacja prasowaKraków, 25 sierpnia 2020 r.Jaki pokój w hotelu wybrać? Podpowiada autorska grafika Mercure Kraków Stare MiastoWspółczesne hotele na całym świecie, niezależnie od lokalizacji oferują swoim gościom szeroki
Nabór wniosków – zalesianie01.06.2011Nabór wniosków – zalesianie 1 czerwca br. rusza nabór wniosków o przyznanie pomocy na zalesianie w ramach działania „Zalesianie gruntów rolnych oraz zalesianie gruntów innyc
Informacja prasowa2 GRUDNIA, 2019Grupa Accor przejmuje zarządzanie prestiżowym Hotelem Rezydent w Sopocie Rezydent Hotel w Sopocie to komfortowy obiekt klasy premium, który wyróżnia się znakomitą lokalizacją oraz uznaną j
Dożynki w Łosiowie05.09.2011Dożynki w Łosiowie W pierwszą niedzielę września podsekretarz stanu Andrzej Butra uczestniczył w powiatowo-gminnych dożynkach w Łosiowie położonym w województwie opolskim, w powiecie brzeskim.
Marka Mondrian wkracza do Europy – Grupa Accor umacnia pozycję lidera na kontynencie Komunikat prasowy15 stycznia 2019 r. Grupa Accor właśnie przekroczyła symboliczny kamień milowy, otwierając swój trzytysięczny hotel w Eu
W piątek 16 listopada pod hasłem „SUPER HEROS AND MEGA STARS” odbędzie się szósta już edycja imprezy „DANCING W FENIKSIE” która jest przebieranym balem charytatywnym organizowanym przez Stowarzyszenie Ju
Warszawa, 16 grudnia 2019 r. ART DE NOËLCHRISTMAS COUTURE – MODA NA ŚWIĘTA W HOTELACH SOFITELCelebracja Bożego Narodzenia – Art de Noël – jest dla Sofitel Hotels & Resorts, ambasadorów francuskiej kultury na całym
Jeżeli zastanawiasz się, jak spędzić czas po zejściu ze stoku lub po prostu masz ochotę na przyjemne spędzenie mroźnego wieczoru, zimowy maraton saunowy w Termie Bania jest właśnie dla Ciebie! Już od 26 do 30 grudnia 2012 r
Rozporządzenie dot. Programu rolnośrodowiskowego15.03.2011Rozporządzenie dot. Programu rolnośrodowiskowego Dziś wchodzi w życie rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi zmieniające rozporządzenie Ministra Rolnictwa i
21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk