Informacja prasowa29 maja 2019, WarszawaLetnie wyjazdy kojarzą nam się ze swobodą, wolnością, lekkością – także w kwestii ubrań. W wakacyjnej walizce najczęściej znajdziemy zwiewne sukienki i spódnice, szorty, koszu
Informacja prasowaWarszawa, 2 grudnia 2019 r.Wymarzone ferie nastolatka? Obóz reżysersko-filmowy, wyjazd youtuberski i szkolenia z prowadzenia mediów społecznościowychMłodzi ludzie z utęsknieniem wyczekują zimowej przerwy.
WOLNE MIEJSCA W OŚRODKACH REHABILITACYJNYCH2010-09-29Jeszcze ok. 180 osób z chorobą Alzheimera, stwardnieniem rozsianym oraz autyzmem może skorzystać z dwutygodniowego pobytu rehabilitacyjnego w ośrodku w Woli Batorskiej i w W
Informacja prasowaPrzasnysz, 08.10.2019 r.Sprawdzone sposoby na rowerowe usterkiNawet najlepszy rower może ulec awarii. Wiele usterek możemy usunąć samodzielnie, jeszcze po drodze. Są jednak i takie, które wymagają wizyty w s
Nadchodzą silne mrozy w PolsceW związku z niskimi temperaturami, które będą utrzymywać się w naszym kraju, MSW prosi o zwracanie szczególnej uwagi na osoby bezdomne i starsze. Dzwoniąc na numer alarmowy 112 albo 997, możemy
Na jachcie czy campingu – jedz zdrowo!Choć wygodnym i popularnym rozwiązaniem są wyjazdy zorganizowane, wciąż znajdziemy miłośników biwakowania na campingu lub pełnych przygód rejsów jachtem. Jak zadbać o zdrowe posiłki
Polska żywność na targach w Korei09.05.2012Polska żywność na targach w Korei Targi Seoul Food & Hotel, które trwają od 8 do 11 maja w Seulu to jedne z największych i najstarszych targów branży spożywczej. Przyciągaj
INWESTYCJE NA MAŁOPOLSKICH DROGACH2010-09-3030 września mija termin składania wniosków przez samorządy o dofinansowanie remontów i modernizacji dróg gminnych i powiatowych w ramach Narodowego Programu Przebudowy Dróg Lokalny
„Sektor rolno-spożywczy w latach 2014-2020 – szanse i zagrożenia wynikające z nowej perspektywy finansowej“ – to temat tegorocznej Agrokonferencji Banku BGŻ.Celem organizowanych od 7 lat Agrokonferencji jest umożliwienie
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczaj?ca utrat? suchej masy i utrzymuj?ca stabiln? jako?? paszy przez ca?y okres skarmiania. Aby wyprodukowa? kiszonk? wysokiej jako?ci konieczne jest w?a?ciwe przygotowanie zielon