CHIC DESIGN BY SOFITELPRAPREMIERA WYSTAWY MAURYCEGO ŚMIERZCHALSKIEGO Warszawa, 13 listopada 2018 r.Marka Sofitel Hotels & Resorts zaprasza na prapremierę wystawy fotografii CHIC DESIGN BY SOFITEL, która w połowie listopad
PoznańWakacje z dzieckiem bez stresu – czy to możliwe?27 lipca 2021Na wakacjach z dzieckiem może wydarzyć się wiele: nieprzewidziana infekcja, skaleczenie, poparzenie czy reakcja alergiczna. Co może uchronić rodziców przed
Dziś, 7 listopada odbędzie się w Krakowie pierwsze organizowane wsólnie przez Teekanne Polska i Brytyjsko-Polską Izbę Handlową spotkanie pod nazwą „Five O’Clock Tea Corner”. Wydarzenie to zbiega się z roczni
Louvre Hotels Group z tytułem Great Place to Work!Z wielką przyjemnością ogłaszamy, że grupa hotelowa Louvre Hotels otrzymała tytuł Great Place to Work! Ten wyjątkowy certyfikat przyznawany jest pracodawcom, którzy wyróżni
Bank BG? i spó?ka ENERGA podpisa?y list intencyjny dotycz?cy wspó?pracy przy finansowaniu budowy biogazowni i elektrowni biogazowych. Program budowy biogazowni jest elementem strategii rozwoju Grupy ENERGA, kt&oacu
Informacja prasowa28 maja 2018, WarszawaWielkimi krokami zbliżają się wakacje, a wraz z nimi pakowanie, które niestety w większości przypadków potrafi skutecznie odebrać nam radość z urlopu. Ile razy złościliśmy się, �
Parametry cieplne YTONGa sprawiają, że jest on bardzo dobrym materiałem do wznoszenia budynków hodowlanych. Jego właściwości gwarantują takim obiektom bardzo dobrą izolacyjność cieplną, a zwierzętom odpowiednią temp
Rozporządzenie dot. Programu rolnośrodowiskowego15.03.2011Rozporządzenie dot. Programu rolnośrodowiskowego Dziś wchodzi w życie rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi zmieniające rozporządzenie Ministra Rolnictwa i
Informacja prasowaWarszawa, 30 stycznia 2017Zimą stawiamy na ciepłe ubrania, czapki i szaliki, warto też zadbać o zdrowie i dobre samopoczucie. Jak spędzić najmroźniejszą porę roku i odpowiednio o siebie zadbać? Poznaj nasz
21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk