21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk
„Sektor rolno-spożywczy w latach 2014-2020 – szanse i zagrożenia wynikające z nowej perspektywy finansowej“ – to temat tegorocznej Agrokonferencji Banku BGŻ.Celem organizowanych od 7 lat Agrokonferencji jest umożliwienie
Warszawa, 19.01.2022 r.Marka Amki Snacks zachęca do aktywności w okresie ferii zimowychFirma Unitop, producent linii zdrowszych słodkich przekąsek Amki Snacks, rozpoczyna kampanię „Aktywne ferie z Amki Snacks”. Pierwszym eta
WOLNE MIEJSCA W OŚRODKACH REHABILITACYJNYCH2010-09-29Jeszcze ok. 180 osób z chorobą Alzheimera, stwardnieniem rozsianym oraz autyzmem może skorzystać z dwutygodniowego pobytu rehabilitacyjnego w ośrodku w Woli Batorskiej i w W
Informacja prasowaWarszawa, 2 grudnia 2019 r.Wymarzone ferie nastolatka? Obóz reżysersko-filmowy, wyjazd youtuberski i szkolenia z prowadzenia mediów społecznościowychMłodzi ludzie z utęsknieniem wyczekują zimowej przerwy.
Dożynki w Łosiowie05.09.2011Dożynki w Łosiowie W pierwszą niedzielę września podsekretarz stanu Andrzej Butra uczestniczył w powiatowo-gminnych dożynkach w Łosiowie położonym w województwie opolskim, w powiecie brzeskim.
Kraków, 16 lipca 2019 r. Informacja prasowaJak wykorzystać różnice kulturowe, aby pokazać gościom gościnność?Nowe kierunki lotów do Polski są szansą dla rozwoju turystyki. W 2019 zainaugurowane zostało połączenie Duba
Warszawa, 13 lipca 2015Komentarz ekspertadr Arkadiusz Miller, internista Grupy LUX MEDKłopoty żołądkowe w podróży – jak im zapobiegać i leczyć?Letni urlop to czas, na który wszyscy czekamy z utęsknieniem. Niestety, komf
Louvre Hotels Group z tytułem Great Place to Work!Z wielką przyjemnością ogłaszamy, że grupa hotelowa Louvre Hotels otrzymała tytuł Great Place to Work! Ten wyjątkowy certyfikat przyznawany jest pracodawcom, którzy wyróżni
Informacja prasowa4 stycznia 2017Kulinarna podróż po Sri LanceJedzenie jest bardzo ważną częścią kultury Lankijczyków. Aby lepiej poczuć smak potraw, większość dań jedzą rękoma. Najpopularniejszą potrawą jest tam ry