Informacja prasowa2 GRUDNIA, 2019Grupa Accor przejmuje zarządzanie prestiżowym Hotelem Rezydent w Sopocie Rezydent Hotel w Sopocie to komfortowy obiekt klasy premium, który wyróżnia się znakomitą lokalizacją oraz uznaną j
Informacja prasowaWarszawa, 17 stycznia 2020 r.Jak przygotować dziecko do zimowych ferii? Ekspert radzi!Sezon ferii zimowych już tuż, tuż! Już 20 stycznia białe szaleństwo rozpoczną uczniowie z województwa podlaskiego i war
W piątek 16 listopada pod hasłem „SUPER HEROS AND MEGA STARS” odbędzie się szósta już edycja imprezy „DANCING W FENIKSIE” która jest przebieranym balem charytatywnym organizowanym przez Stowarzyszenie Ju
Koniec roku szkolnego oraz coraz gorętsze dni nieodzownie zwiastują rozpoczęcie sezonu wakacyjnego. I choć tegoroczne wczasy z pewnością będą zupełnie inne niż planowaliśmy to na początku roku, nie oznacza to, że dostarcz�
Informacja prasowa, 16 stycznia 2018 r.Jeśli jeszcze nie masz planów na zimowy wypoczynek, możesz skorzystać z ofert last minute. Często są one bardziej korzystne, wystarczy tylko wybrać kierunek i formę wypoczynku.Rodzinne n
Jak zadbać o swoje zdrowie latem?Lato to czas zabawy, podróży i odpoczynku. Niestety okres ten wiąże się także z szeregiem zagrożeń dla naszego zdrowia, o których często nawet nie zdajemy sobie sprawy. Na co więc powinni�
I to nie tylko dla siebie. W roku 2006 liczba oddanych do użytku budynków gospodarstw rolnych była o 72% większa niż w roku 2005. A to dopiero początek. Dzięki funduszom unijnym lata 2007 – 2013 będą okresem intens
Tadeusz Styczeń (ur. 21 grudnia 1931 w Wołowicach koło Krakowa), etyk polski, duchowny katolicki, profesor Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego.Od 1944 uczęszczał do tajnego gimnazjum zakonu salwatorianów w Krakowie. W 1947 wst
Horgen, Switzerland – 5 czerwca 2012: Jako?? kiszonki zale?y przed wszystkim od jako?ci pokosu, dlatego bardzo wa?ne jest odpowiednie przygotowanie ??ki i piel?gnacja uprawy. Ka?dy rolnik powinien pami?ta?, ?e na koniec
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto