Warszawa, 16 grudnia 2019 r. ART DE NOËLCHRISTMAS COUTURE – MODA NA ŚWIĘTA W HOTELACH SOFITELCelebracja Bożego Narodzenia – Art de Noël – jest dla Sofitel Hotels & Resorts, ambasadorów francuskiej kultury na całym
Myśląc o górach oczami wyobraźni widzimy przede wszystkim bajeczne krajobrazy. Tymczasem rejony położone wysoko ponad poziomem morza wyróżnia znacznie więcej, niż tylko malownicza rzeźba terenu. Nietypowe położenie geograf
Lato w mieście? Już od dawna przestało kojarzyć się z nudą, za to Warszawa staje się rajem dla tych, którzy szukają wrażeń po 8-godzinnych zmaganiach z obcisłą garsonką w biurze. Wystarczy korzystać z ułatwień, które
Komunikacja pomiędzy Krakowem a Wołowicami jest bardzo sprawna. Jeżdżą tu busy, jadące z Nowego Kleparza, przez Plac Inwalidów, koło AGH, obok Jubilatu a potem skręcają już na Salwator i stamtąd kierują się w stronę Piek
11 marca 2010 r. w centrali BRE Banku w Warszawie odbędzie się pierwsze seminarium z cyklu BRE Business Meetings. Temat seminarium to Możliwości rozwoju sektora przetwórstwa produktów rolnych z wykorzystaniem środk
Warszawa, 23 grudnia 2019 r. SOFITEL WROCLAW OLD TOWN ZAPRASZA NA WYJĄTKOWĄ WYSTAWĘ. POWSTAŁA WE WSPÓŁPRACY ZE SZKOŁĄ ARTYSTYCZNEGO PROJEKTOWANIA UBIORUArt de Noël, czyli celebracja Bożego Narodzenia jest dla Sofitel Hotels
Konkurs fotograficzny 2010!Konkurs fotograficzny 2010 OGŁOSZONY!!!Tematem przewodnim konkursu fotograficznego jest architektura drewniana, zaś celem konkursu jest popularyzacja Szlaku Architektury Drewnianej w Małopolsce poprzez
Informacja prasowa29 maja 2019, WarszawaLetnie wyjazdy kojarzą nam się ze swobodą, wolnością, lekkością – także w kwestii ubrań. W wakacyjnej walizce najczęściej znajdziemy zwiewne sukienki i spódnice, szorty, koszu
Łódź, 23 stycznia 2018Informacja prasowaFerie w domu? Kilka pomysłów na dobrze spędzony czasTylko nieco ponad 6 procent uczniów wyjechało na ferie zimowe w ubiegłym roku. Choć ten odsetek – jak podaje Ministerstwo
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto