Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto
Rozporządzenie ws. tworzenia grup producentów rolnych11.03.2011Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi w dniu 10 marca 2011 roku podpisał nowelizację rozporządzenia w sprawie wykazu produktów i grup produktów, dla których mogą być
Komunikacja pomiędzy Krakowem a Wołowicami jest bardzo sprawna. Jeżdżą tu busy, jadące z Nowego Kleparza, przez Plac Inwalidów, koło AGH, obok Jubilatu a potem skręcają już na Salwator i stamtąd kierują się w stronę Piek
Informacja prasowa Poznań, 16 listopada 2017 roku5 rzeczy, których nie wiedziałeś o Wielkiej Brytanii, a powinieneś!Choć powszechnie wiadomo, że w Wielkiej Brytanii samochody nadjeżdżają z lewej strony, w umywalce są dwa
Informacja prasowaGdynia, 10 października 2019 r.Za nami pierwsza odsłona Local Days by Mercurew Mercure Gdynia CentrumMercure Local Days częścią kampanii #DiscoverLocalW hotelu Mercure Gdynia Centrum, odbyła się pierwsza o
Bank BG? i spó?ka ENERGA podpisa?y list intencyjny dotycz?cy wspó?pracy przy finansowaniu budowy biogazowni i elektrowni biogazowych. Program budowy biogazowni jest elementem strategii rozwoju Grupy ENERGA, kt&oacu
Novotel Wrocław CityFilmowy hotel pokazuje nowe obliczeNovotel Wrocław City, jeden z najbardziej znanych hoteli w stolicy Dolnego Śląska, dzięki zakończeniu kolejnego etapu kompleksowych działań modernizacyjnych, zyskał wł
21.07.2020Rehabilitacja w czasach pandemii COVID-19 – nowe wyzwania dla uzdrowisk w PolsceZgodnie z decyzją Ministerstwa Zdrowia, od 15 czerwca, po trzymiesięcznej przerwie, odmrożono kolejny sektor ochrony zdrowia: uzdrowis
Informacja prasowaGdańsk, 3 października 2019 r.Międzynarodowe Mistrzostwa Młodych Sommelieróww Mercure Gdańsk Stare Miasto11-12 października świętem wina w restauracji WinestoneRestauracje hotelowe to miejsca, których z
21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk