Informacja prasowaWarszawa, 2 stycznia 2020 r.Pokolenie Z: uczy się, studiuje, wchodzi na rynek pracy.A jak lubi odpoczywać?Najstarsi przedstawiciele pokolenia Z skończą w tym roku 25 lat. Nazywani są również generacją C od
Dziś, 7 listopada odbędzie się w Krakowie pierwsze organizowane wsólnie przez Teekanne Polska i Brytyjsko-Polską Izbę Handlową spotkanie pod nazwą „Five O’Clock Tea Corner”. Wydarzenie to zbiega się z roczni
Informacja prasowaGdynia, 10 października 2019 r.Za nami pierwsza odsłona Local Days by Mercurew Mercure Gdynia CentrumMercure Local Days częścią kampanii #DiscoverLocalW hotelu Mercure Gdynia Centrum, odbyła się pierwsza o
Delfiny u wybrzeży KarlskronyDuńscy kajakarze zaobserwowali u wybrzeży południowej Szwecji niecodziennie zjawisko. W okolicach Karlskrony, w pobliżu wyspy Verkö, gdzie cumują promy Stena Line pojawiły się dwa delfiny. Do te
I to nie tylko dla siebie. W roku 2006 liczba oddanych do użytku budynków gospodarstw rolnych była o 72% większa niż w roku 2005. A to dopiero początek. Dzięki funduszom unijnym lata 2007 – 2013 będą okresem intens
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczaj?ca utrat? suchej masy i utrzymuj?ca stabiln? jako?? paszy przez ca?y okres skarmiania. Aby wyprodukowa? kiszonk? wysokiej jako?ci konieczne jest w?a?ciwe przygotowanie zielon
Bank BGŻ i spółka ENERGA podpisały list intencyjny dotyczący współpracy przy finansowaniu budowy biogazowni i elektrowni biogazowych. Program budowy biogazowni jest elementem strategii rozwoju Grupy ENERGA, kt
Warszawa, 13 lipca 2015Komentarz ekspertadr Arkadiusz Miller, internista Grupy LUX MEDKłopoty żołądkowe w podróży – jak im zapobiegać i leczyć?Letni urlop to czas, na który wszyscy czekamy z utęsknieniem. Niestety, komf
Informacja prasowa4 stycznia 2017Kulinarna podróż po Sri LanceJedzenie jest bardzo ważną częścią kultury Lankijczyków. Aby lepiej poczuć smak potraw, większość dań jedzą rękoma. Najpopularniejszą potrawą jest tam ry
Horgen, Switzerland – 5 czerwca 2012: Jako?? kiszonki zale?y przed wszystkim od jako?ci pokosu, dlatego bardzo wa?ne jest odpowiednie przygotowanie ??ki i piel?gnacja uprawy. Ka?dy rolnik powinien pami?ta?, ?e na koniec