Agro Ekspres – oferowany przez Bank BGŻ kredyt w rachunku bieżącym dla rolników będących właścicielami lub użytkownikami wieczystymi gruntów rolnych – osiągnął po I kw. 2010 r. rekordowe wyniki sprz
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto
Himalaje. W poszukiwaniu joginówNina BudziszewskaPREMIERA 12 listopadaFilozofia gór, filozofia życiaOpowieść o dwóch podróżach w indyjskie Himalaje, gdzie biją źródła jogi – filozofii życia, którą praktykują d
Jadąc przez Dabrowę Szlachecką, możemy podziwiać piękne lasy, oddychać świeżym powietrzem i odpoczywać, patrząc na bielejące młode brzozy i na stary, poważny las. Aby jednak nie stracić tej oezyjemności, nie wolno spogl
Bank BGŻ i spółka ENERGA podpisały list intencyjny dotyczący współpracy przy finansowaniu budowy biogazowni i elektrowni biogazowych. Program budowy biogazowni jest elementem strategii rozwoju Grupy ENERGA, kt
21.07.2020Rehabilitacja w czasach pandemii COVID-19 – nowe wyzwania dla uzdrowisk w PolsceZgodnie z decyzją Ministerstwa Zdrowia, od 15 czerwca, po trzymiesięcznej przerwie, odmrożono kolejny sektor ochrony zdrowia: uzdrowis
Informacja prasowaWarszawa, 6.02.2017BUKOVINA Resort zaprasza na 10. edycję zawodów polo na śniegu w Tatrach!W dniach 9-12 lutego b.r. odbędzie się dziesiąta, jubileuszowa edycja turnieju BUKOVINA POLO SNOW MASTERS. W zimowej
„CONOCE MI CUBA – POZNAJ MOJĄ KUBĘ!”Jest to jedyny w Polsce show o Kubie, w prawdziwie latynoskiej obsadzie.Gorące karaibskie rytmy przeniosą wszystkich do pięknej, barwnej i odległej Havany. Spektakl objęty jest Honorow
Ślub pod chmurką, czyli wszystko, co musisz wiedzieć o ceremoniach w plenerze2019-05-22 Kochasz wolność, świeżość i wiatr we włosach? A może uważasz, że nawet najmodniejsze wnętrze blednie w porównaniu z pięknem przyr
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po