Informacja prasowa14 LUTEGO 2020W Krakowie powstaje nowy hotel ibis StylesAccor, wiodąca na świecie grupa hotelarska, podpisała umowę o zarządzanie hotelem marki ibis Styles z Grupą UBM Development, tym samym wzmacniając swoj
Warszawa, 13 lipca 2015Komentarz ekspertadr Arkadiusz Miller, internista Grupy LUX MEDKłopoty żołądkowe w podróży – jak im zapobiegać i leczyć?Letni urlop to czas, na który wszyscy czekamy z utęsknieniem. Niestety, komf
Kraków, 30 lipca 2019 r. Informacja prasowaWakacyjna etykieta – jak robić to dobrze?Opowieści o kiełbasie i jajkach na twardo w pociągach wpisały się już w historię podróży na wakacje i wydawałoby się, że wszyscy wyc
Firmy, których produkty otrzymują znaki PDŻ – Poznaj Dobrą Żywność to elita wśród zakładów kompleksu żywnościowego – powiedział minister Stanisław Kalemba wczoraj podczas uroczystości ich wręczenia i dodał
Informacja prasowa28 maja 2018, WarszawaWielkimi krokami zbliżają się wakacje, a wraz z nimi pakowanie, które niestety w większości przypadków potrafi skutecznie odebrać nam radość z urlopu. Ile razy złościliśmy się, �
Warszawa, 16 grudnia 2019 r. ART DE NOËLCHRISTMAS COUTURE – MODA NA ŚWIĘTA W HOTELACH SOFITELCelebracja Bożego Narodzenia – Art de Noël – jest dla Sofitel Hotels & Resorts, ambasadorów francuskiej kultury na całym
Informacja prasowaWarszawa, 9 lipca 2019r.Kilka dni przed zaplanowanym urlopem zaczynamy pakowanie. Przeglądamy szafę w poszukiwaniu, tego co zamierzamy zabrać ze sobą i obmyślamy plan pakowania. Często największym problemem
Horgen, Switzerland – 5 czerwca 2012: Jakość kiszonki zależy przed wszystkim od jakości pokosu, dlatego bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie łąki i pielęgnacja uprawy. Każdy rolnik powinien pamiętać, �
1. Uwaga w związku z zagrożeniem powodziowym, mieszkańcy rejonów: Jeziorzany, Ściejowice, Piekary, Kryspinów proszeni są o przygotowanie się do opuszczenia swoich domostw.W miarę możliwości osoby, które posiadają rodzinę
Właśnie wyruszył w drogę po Europie Gelato Festival. Na dziewięciu przystankach będą prezentowane najsmaczniejsze lody z Włoch. Juz niebawem najlepsi wytwórcy – mistrzowie lodów wystartują w finale światowego konkurs