Rozporządzenie ws. tworzenia grup producentów rolnych11.03.2011Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi w dniu 10 marca 2011 roku podpisał nowelizację rozporządzenia w sprawie wykazu produktów i grup produktów, dla których mogą być
Kraków, 16 lipca 2019 r. Informacja prasowaJak wykorzystać różnice kulturowe, aby pokazać gościom gościnność?Nowe kierunki lotów do Polski są szansą dla rozwoju turystyki. W 2019 zainaugurowane zostało połączenie Duba
Informacja prasowaWarszawa, 9 lipca 2019r.Kilka dni przed zaplanowanym urlopem zaczynamy pakowanie. Przeglądamy szafę w poszukiwaniu, tego co zamierzamy zabrać ze sobą i obmyślamy plan pakowania. Często największym problemem
Louvre Hotels Group z tytułem Great Place to Work!Z wielką przyjemnością ogłaszamy, że grupa hotelowa Louvre Hotels otrzymała tytuł Great Place to Work! Ten wyjątkowy certyfikat przyznawany jest pracodawcom, którzy wyróżni
Zbliżają się wakacje – uważaj na drodze!Latem ponad 60 procent Polaków wyrusza na wakacje własnymi samochodami. Wzmożony ruch i paradoksalnie świetne warunki atmosferyczne przyczyniają się do zwiększonej liczby wypadków
Jak obudzić ciało z zimowego snu i pozostać w klimacie relaksu? Trzeba tchnąć energię w nasze termoreceptory. Pomogą w tym rozgrzewające masaże robione wprawnymi dłońmi specjalistów. Dla zdrowia i urody!…
Kraków, 18 grudnia 2019ARTIST YOURSELF – KREATYWNE WARSZTATY Z YLANEM ANOUFA W IBIS STYLES KRAKÓW SANTORINIWe wtorek, 17 grudnia 2019, w nowo otwartym hotelu ibis Styles Kraków Santorini odbyły się kreatywne warsztaty, które
Kiszonka to podstawowa pasza obj?to?ciowa w ?ywieniu byd?a. Jej jako?? wp?ywa w ogromnym stopniu na zdrowotno??, wydajno?? i przyrosty pog?owia. Dlatego wa?ne jest jej w?a?ciwe przygotowanie i zabezpieczenie przed popsuciem, tak
Informacja prasowaPoznań, 25 czerwca 2018 r.Wakacje to przede wszystkim czas odpoczynku lub dalekich podróży. Większość z nas będąc w nowym miejscu kupuje lokalne, nieznane dotąd rzeczy. Dla smakoszy herbat to świetna okazj
21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk