Informacja prasowa21.02.2020 r.Slow life w SzczawnicyMarzy Ci się prawdziwy relaks? Chcesz zwolnić, wziąć głęboki oddech i zregenerować siły w otoczeniu pięknej przyrody? A może masz ochotę na Wielkanoc poza domem i prawd
Jeżeli zastanawiasz się, jak spędzić czas po zejściu ze stoku lub po prostu masz ochotę na przyjemne spędzenie mroźnego wieczoru, zimowy maraton saunowy w Termie Bania jest właśnie dla Ciebie! Już od 26 do 30 grudnia 2012 r
Informacja prasowaGdynia, 7 października 2019 r.Magia lokalnych atrakcji w Mercure Gdynia CentrumMercure Local Days częścią kampanii #DiscoverLocalJuż w najbliższą środę, 9 października, wnętrza Mercure Gdynia Centrum wy
Komunikacja pomiędzy Krakowem a Wołowicami jest bardzo sprawna. Jeżdżą tu busy, jadące z Nowego Kleparza, przez Plac Inwalidów, koło AGH, obok Jubilatu a potem skręcają już na Salwator i stamtąd kierują się w stronę Piek
„Sektor rolno-spożywczy w latach 2014-2020 – szanse i zagrożenia wynikające z nowej perspektywy finansowej“ – to temat tegorocznej Agrokonferencji Banku BGŻ.Celem organizowanych od 7 lat Agrokonferencji jest umożliwienie
Marka Mondrian wkracza do Europy – Grupa Accor umacnia pozycję lidera na kontynencie Komunikat prasowy15 stycznia 2019 r. Grupa Accor właśnie przekroczyła symboliczny kamień milowy, otwierając swój trzytysięczny hotel w Eu
Kraków, 29 czerwca 2018 r. Informacja prasowaHB, FB, B&B. Czy wiesz co rezerwujesz w hotelu?Organizacja wakacji jest zazwyczaj ekscytująca ponieważ zwiastuje dni pełne beztroski. Niestety zdarza się, że w miejscu docelowy
Materiały prasowe, lipiec 2019 r.Wakacyjne podróże tylko z OCHNIK!Lato inspiruje do długo wyczekiwanych podróży, weekendowych eskapadi spontanicznych wyjazdów w nieznane. Zanim wyruszycie w drogę, sprawdźcie bogatą ofert�
Kilka lat temu skrótowiec FOMO (fear of missing out) opisujący nerwową potrzebę zerkania co chwilę na smartfon królował w mediach. Wielu z nas identyfikowało się z tym lękiem, karcąc się w duchu za zmarnowany czas przed ekr
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczaj?ca utrat? suchej masy i utrzymuj?ca stabiln? jako?? paszy przez ca?y okres skarmiania. Aby wyprodukowa? kiszonk? wysokiej jako?ci konieczne jest w?a?ciwe przygotowanie zielon