23 lutego 2012 r. GAZ-SYSTEM S.A. podpisał umowę na kredyt w rachunku bieżącym w wysokości 200 mln zł z PKO Bankiem Polskim.Środki pozyskane z kredytu przeznaczone będą na finansowanie bieżących potrzeb operacyjnych spółk
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczaj?ca utrat? suchej masy i utrzymuj?ca stabiln? jako?? paszy przez ca?y okres skarmiania. Aby wyprodukowa? kiszonk? wysokiej jako?ci konieczne jest w?a?ciwe przygotowanie zielon
Parametry cieplne YTONGa sprawiają, że jest on bardzo dobrym materiałem do wznoszenia budynków hodowlanych. Jego właściwości gwarantują takim obiektom bardzo dobrą izolacyjność cieplną, a zwierzętom odpowiednią temp
Informacja prasowaWarszawa, 17 stycznia 2020 r.Jak przygotować dziecko do zimowych ferii? Ekspert radzi!Sezon ferii zimowych już tuż, tuż! Już 20 stycznia białe szaleństwo rozpoczną uczniowie z województwa podlaskiego i war
Informacja prasowa30 GRUDNIA 2019 R.Hotele grupy Accor w Solidarity Week po raz czternasty!Pracownicy hoteli należących do grupy Accor w regionie Europy Środkowej i Wschodniej wzięli udział w corocznej inicjatywie Solidarity We
Łódź, 23 stycznia 2018Informacja prasowaFerie w domu? Kilka pomysłów na dobrze spędzony czasTylko nieco ponad 6 procent uczniów wyjechało na ferie zimowe w ubiegłym roku. Choć ten odsetek – jak podaje Ministerstwo
GMO – obalamy mity26.11.2012Przegłosowane przez Sejm RP zmiany wcale nie otwierają drzwi genetycznie modyfikowanym organizmom. Obalamy mity, które narosły wokół ustawy o nasiennictwie. Oto odpowiedzi na najczęściej zada
Z dobrym eventem jest jak z odpaleniem rakiety: wszystko trzeba bardzo dokładnie zaplanować i przygotować w najdrobniejszych szczegółach. Ale właśnie dzięki temu wrażenia mogą być niezapomniane, żeby nie powiedzieć – ko
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 27 czerwca 2014 r.3 zasady bezpiecznego wypoczynkuLato to czas zachęcający do wypoczynku na świeżym powietrzu. Wycieczki za miasto sprawiają wiele przyjemności, warto jednak pamiętać, jak zabezpie
21 listopada w Suchowli odbyło się spotkanie dla rolników, hodowców bydła mięsnego zorganizowane przez Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego oraz firmę DOW GmbH Europe na temat „Minimalizacji strat w produk