Informacja prasowaGdynia, 7 października 2019 r.Magia lokalnych atrakcji w Mercure Gdynia CentrumMercure Local Days częścią kampanii #DiscoverLocalJuż w najbliższą środę, 9 października, wnętrza Mercure Gdynia Centrum wy
Na jachcie czy campingu – jedz zdrowo!Choć wygodnym i popularnym rozwiązaniem są wyjazdy zorganizowane, wciąż znajdziemy miłośników biwakowania na campingu lub pełnych przygód rejsów jachtem. Jak zadbać o zdrowe posiłki
Myśląc o górach oczami wyobraźni widzimy przede wszystkim bajeczne krajobrazy. Tymczasem rejony położone wysoko ponad poziomem morza wyróżnia znacznie więcej, niż tylko malownicza rzeźba terenu. Nietypowe położenie geograf
Właśnie wyruszył w drogę po Europie Gelato Festival. Na dziewięciu przystankach będą prezentowane najsmaczniejsze lody z Włoch. Juz niebawem najlepsi wytwórcy – mistrzowie lodów wystartują w finale światowego konkurs
„CONOCE MI CUBA – POZNAJ MOJĄ KUBĘ!”Jest to jedyny w Polsce show o Kubie, w prawdziwie latynoskiej obsadzie.Gorące karaibskie rytmy przeniosą wszystkich do pięknej, barwnej i odległej Havany. Spektakl objęty jest Honorow
Przedstawiciele Polskiego Związku Hodowców Jeleniowatych oraz Polskiego Związku Branżowego Hodowców Jeleniowatych spotkali się w środę z ministrem Stanisławem Kalembą.Rozmowy dotyczyły między innymi wymagań weterynaryjnyc
Informacja prasowaGdańsk, 3 października 2019 r.Międzynarodowe Mistrzostwa Młodych Sommelieróww Mercure Gdańsk Stare Miasto11-12 października świętem wina w restauracji WinestoneRestauracje hotelowe to miejsca, których z
Bank BGŻ wspólnie z BGŻ Leasing weźmie udział w Międzynarodowych Targach Mechanizacji Rolnictwa Polagra-PREMIERY, które odbędą się w dniach 11-14 lutego 2010 r. w Poznaniu na terenie Międzynarodowych Targ&o
Lasy Państwowe nawiązały współpracę z agencją Ideacto specjalizującą się w usability oraz strategiach internetowych. Ideacto będzie odpowiedzialne za odświeżenie strony głównej serwisu internetowego oraz pomo
Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras