Polska żywność na targach w Korei09.05.2012Polska żywność na targach w Korei Targi Seoul Food & Hotel, które trwają od 8 do 11 maja w Seulu to jedne z największych i najstarszych targów branży spożywczej. Przyciągaj
Kto powiedział, że imprezy mikołajkowe nie mogą być dla dorosłych? Już 6 grudnia w krakowskim hotelu Sheraton odbędzie się kolejna edycja dorocznej imprezy „International Christmas Mixer” zorganizowanej przez Brytyjsko-Po
Horgen, Switzerland – 5 czerwca 2012: Jakość kiszonki zależy przed wszystkim od jakości pokosu, dlatego bardzo ważne jest odpowiednie przygotowanie łąki i pielęgnacja uprawy. Każdy rolnik powinien pamiętać, �
Warszawa, 13 lipca 2015Komentarz ekspertadr Arkadiusz Miller, internista Grupy LUX MEDKłopoty żołądkowe w podróży – jak im zapobiegać i leczyć?Letni urlop to czas, na który wszyscy czekamy z utęsknieniem. Niestety, komf
Informacja prasowa26 czerwca 2019DIVOOM MACCHIATOna wakacje z muzykąDivoom Macchiato już samą nazwą przywodzi na myśl kulturę włoską. Przy pierwszym kontakcie oszałamia urodą i włoskim stylem nawiązując wyglądem do la
Przedstawiciele Polskiego Związku Hodowców Jeleniowatych oraz Polskiego Związku Branżowego Hodowców Jeleniowatych spotkali się w środę z ministrem Stanisławem Kalembą.Rozmowy dotyczyły między innymi wymagań weterynaryjnyc
„Sektor rolno-spożywczy w latach 2014-2020 – szanse i zagrożenia wynikające z nowej perspektywy finansowej“ – to temat tegorocznej Agrokonferencji Banku BGŻ.Celem organizowanych od 7 lat Agrokonferencji jest umożliwienie
Informacja prasowaWarszawa, 10 lutego 2020 r.Ostatni moment oferty First Minute na wakacje twojego dziecka!W czasie, gdy ostatnie województwa rozpoczynają ferie zimowe warto już pomyśleć nad planem na lato i zapewnić swoim poc
Informacja prasowa, 16 stycznia 2018 r.Jeśli jeszcze nie masz planów na zimowy wypoczynek, możesz skorzystać z ofert last minute. Często są one bardziej korzystne, wystarczy tylko wybrać kierunek i formę wypoczynku.Rodzinne n
Zakiszanie w balotach to najskuteczniejsza metoda ograniczająca utratę suchej masy i utrzymująca stabilną jakość paszy przez cały okres skarmiania. Aby wyprodukować kiszonkę wysokiej jakości konieczne jest właściwe przygoto