CHIC DESIGN BY SOFITELPRAPREMIERA WYSTAWY MAURYCEGO ŚMIERZCHALSKIEGO Warszawa, 13 listopada 2018 r.Marka Sofitel Hotels & Resorts zaprasza na prapremierę wystawy fotografii CHIC DESIGN BY SOFITEL, która w połowie listopad
Rogale świętomarcińskie w Brukseli – promocja artykułów żywnościowych wciąż trwa15.11.2011Rogale świętomarcińskie w Brukseli – promocja artykułów żywnościowych wciąż trwa Marek Sawicki, Przewodniczący R
Kraków, 16 lipca 2019 r. Informacja prasowaJak wykorzystać różnice kulturowe, aby pokazać gościom gościnność?Nowe kierunki lotów do Polski są szansą dla rozwoju turystyki. W 2019 zainaugurowane zostało połączenie Duba
Informacja prasowaGdynia, 10 października 2019 r.Za nami pierwsza odsłona Local Days by Mercurew Mercure Gdynia CentrumMercure Local Days częścią kampanii #DiscoverLocalW hotelu Mercure Gdynia Centrum, odbyła się pierwsza o
Fundacja BGŻ po raz drugi ufundowała całoroczne stypendia naukowe dla laureatów Olimpiady Wiedzy i Umiejętności Rolniczych. W tym roku pieniądze trafią do 40 młodych ludzi zainteresowanych tematyką agrobiznesu i rolni
materiał prasowy8 października 2019Brexit – niezależnie czy będzie uporządkowany, czy tzw. „twardy”, znacząco odmieni relacje handlowe między Wielką Brytanią a krajami UE. O skutkach najważniejszej secesji minionych l
Jak zadbać o swoje zdrowie latem?Lato to czas zabawy, podróży i odpoczynku. Niestety okres ten wiąże się także z szeregiem zagrożeń dla naszego zdrowia, o których często nawet nie zdajemy sobie sprawy. Na co więc powinni�
Informacja prasowaWarszawa, 2 grudnia 2019 r.Wymarzone ferie nastolatka? Obóz reżysersko-filmowy, wyjazd youtuberski i szkolenia z prowadzenia mediów społecznościowychMłodzi ludzie z utęsknieniem wyczekują zimowej przerwy.
W piątek 16 listopada pod hasłem „SUPER HEROS AND MEGA STARS” odbędzie się szósta już edycja imprezy „DANCING W FENIKSIE” która jest przebieranym balem charytatywnym organizowanym przez Stowarzyszenie Ju
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po