Marka Mondrian wkracza do Europy – Grupa Accor umacnia pozycję lidera na kontynencie Komunikat prasowy15 stycznia 2019 r. Grupa Accor właśnie przekroczyła symboliczny kamień milowy, otwierając swój trzytysięczny hotel w Eu
Z dniem 22 września 2009 r. weszła w życie zmiana ustawy z dnia 20 czerwca 1997 r. Prawo o ruchu drogowym (Dz. U. Nr 97, poz. 802). Zmiana wprowadziła m.in. obowiązek przeprowadzania okresowych badań technicznych motorowerów. Ba
Jak obudzić ciało z zimowego snu i pozostać w klimacie relaksu? Trzeba tchnąć energię w nasze termoreceptory. Pomogą w tym rozgrzewające masaże robione wprawnymi dłońmi specjalistów. Dla zdrowia i urody!…
Informacja prasowaTrębki Nowe, 6 czerwca 2018Dwór Złotopolska Dolina w Trębkach Nowych pod Warszawą, który na swoje przyjęcie weselne wybrali m.in. Anna i Robert Lewandowscy, zyskał nowe oblicze. W środku pojawiły się oryg
Informacja prasowa2 GRUDNIA, 2019Grupa Accor przejmuje zarządzanie prestiżowym Hotelem Rezydent w Sopocie Rezydent Hotel w Sopocie to komfortowy obiekt klasy premium, który wyróżnia się znakomitą lokalizacją oraz uznaną j
Kraków, 16 lipca 2019 r. Informacja prasowaJak wykorzystać różnice kulturowe, aby pokazać gościom gościnność?Nowe kierunki lotów do Polski są szansą dla rozwoju turystyki. W 2019 zainaugurowane zostało połączenie Duba
Bank BGŻ poszerzył o kredyt Agro Ekspres ofertę kredytową dla członków Agriclubu – programu lojalnościowego producentów rolnych.Przygotowana przez bank oferta kredytowa dla klubowiczów umożliwia im fi
Parametry cieplne YTONGa sprawiają, że jest on bardzo dobrym materiałem do wznoszenia budynków hodowlanych. Jego właściwości gwarantują takim obiektom bardzo dobrą izolacyjność cieplną, a zwierzętom odpowiednią temp
Informacja Prasowa13 WRZEŚNIA 2019Grupa Orbis i Accor współorganizatorem Gdańsk Business RunWSPÓLNA INICJATYWA HOTELI W TRÓJMIEŚCIETrójmiejskie hotele należące do Grupy Hotelowej Orbis po raz czwarty zaangażowały się w
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po